website-logo-2019

LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

 

Waarom lid bij UW&TC De Volharding?

Voor alle wielrenners van UW&TC De Volharding is een op maat toegesneden trainings- en wedstrijdprogramma samengesteld. Voor meer informatie verwijzen we naar het item categorieën.

 

Leden van UW&TC De Volharding kunnen binnen de contributie "gratis" deelnemen aan de reguliere trainingswedstrijden (4x per week) op de Nedereindse Berg. Een prachtig parcours in Nieuwegein. Daarnaast organiseert De Volharding elk jaar diverse (open) clubwedstrijden, zoals: clubkampioenschappen, de GP Maarten Ducrot, etc.

Alle leden profiteren jaarlijks van een aantrekkelijk clubkledingaanbod (zie Kleding). 

 

Hoe kun je lid worden?

Wil je ook lid worden van UW&TC De Volharding? Lees dan verder om te zien wat je moet doen.


Om lid te worden vul je het online aanmeldformulier in:

AANMELDEN

 

Na het invullen en opsturen van je inschrijfformulier krijg je van ons bevestigings- en een welkomstmail.

De ledenadministratie van De Volharding voert na ontvangst van je inschrijving en contributie je naam- en adresgegevens in bij de KNWU. Je ontvangt thuis een email van de KNWU met een toegangscode en een wachtwoord voor de KNWU-website (mijnknwu.knwu.nl). Op de KNWU website staat uitgebreide informatie over soorten licenties, kosten en keuringen. Je licentie vraag je vervolgens zelf aan bij de KNWU en wordt bij UW&TC De Volharding zoals vanouds door Theo Boere verder afgehandeld.

 

   Een medische keuring is niet verplicht voor de categorie Nieuwelingen, evenmin voor de KNWU-basisleden. Voor de andere categorieën (vanaf Junior tot en met Sportklasse, Amateur, Master of Elite) is een medische keuring alleen verplicht bij de eerste licentieaanvraag. Dit kan bij het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht, 030-2533077

www.smautrecht.nl

   Afspraken (telefonisch) kunnen alleen 's ochtends tussen 10.00u en 12.00u worden gemaakt.

 

   Alle andere renners die een reeds een licentie hebben kunnen hem via KNWU verlengen. Vroegtijdig aanvragen verdient ons advies in verband met de verwerking. Wanneer de licenties aangevraagd kunnen worden zal via de website op informatiebulletins van De Volharding en de KNWU worden gecommuniceerd. Licenties worden pas afgegeven als de contributie betaald is. Bij de clubwedstrijden moet ook de licentie worden getoond, anders zijn er extra kosten aan deelname verbonden.Contributie

   Het verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar, dus van 1 januari tot en met 31 december. De contributie (vastgesteld in de bijzondere ledenvergadering van 27 november 2015) voor leden tot 18 jaar bedraagt € 90,00 per jaar en voor leden van 18 jaar en ouder € 130,00 per jaar. Donateur ben je al voor € 27,50 per jaar.

 

   De contributie dient één maand vóór aanvang van het nieuwe verenigingsjaar (dus uiterlijk 1 december) over te zijn gemaakt op Rabobank rekeningnummer: NL84RABO0340105763 t.n.v. UW&TC De Volharding Utrecht (o.v.v. je naam of factuurnummer) zodat de licenties voor de start van het nieuwe seizoen vrijgegeven kunnen worden. Alle leden ontvangen tijdig (medio november) een digitale factuur voor het volgende contributiejaar.

 

 

Beëindiging van het Lidmaatschap

   Opzeggen van het lidmaatschap uiterlijk 6 weken voor het einde van het jaar, schriftelijk bij onze secretaris of Theo Boere. Te laat met opzeggen betekent dat men lid blijft tot het einde van het opvolgende jaar en dus contributie verschuldigd is voor dat jaar. Het niet betalen van de contributie betekent niet dat het lidmaatschap is beëindigd.Vragen?

 

Meer vragen? Neem dan via de mail contact op met onze secretaris Niels Roelen (neleoron.[antispam].@hotmail.com)

of met Theo Boere (ereob_oeht.[antispam].@casema.nl)

 


 

DiftarGroup 465 278 mono
Duursport 465 278 mono
MultiPaint 465 278 mono
ddk-mono
ganspoort-465-278-mono
Wielerschool.nu 465 278 mono
Tacx 465 278 mono
Postillion 465 278 mono