Verlenging sponsoring Deley's Parket

Geplaatst op 08-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Met trots kunnen wij aankondigen dat Deley's Parket de samenwerking met De Volharding heeft verlengt voor nog een jaar, daarom middels dit bericht speciale dank voor deze bijdrage!

Voor wie nog niet weet wie Deley's Parket is lees dan vooral verder:

Over Deley's Parket

Wij zijn een ambachtelijk parketbedrijf dat inmiddels al 4 generaties gespecialiseerd is in houten vloeren. Onze specialiteit is de realisatie, renovatie en restauratie van alle type houten vloeren. Ook voor schuren en onderhoud van uw bestaande vloer en deskundig advies bij brand-, water- en inbraakschade bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons doel is om met u op zoek te gaan naar de parketvloer van uw dromen.

Dit doen wij door een zo eerlijk en realistisch mogelijk beeld te scheppen van wat u mag verwachten. Door onze keuze voor leveranciers hopen wij u een eerlijk en kwalitatief hoogstaand product te verkopen waar u nog vele jaren van mag genieten.

Historie van Deley’s Parket

Deley’s Parket is in Utrecht en wijde omtrek een bekende naam. De eerste generatie, de grootvader van Frans, startte na de oorlog met het vak van parketteur bij een parketfabriek in Amsterdam.
 In 1960 is de vader van Frans daar ook begonnen als leerling parketteur en is daar doorgegroeid tot volwaardig parketteur.
 In 1978 starte Frans zijn vader met zijn eigen parketbedrijf in het centrum van Utrecht. Daar heeft hij in de loop der jaren dan ook een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Het gebeurt dan ook nog wekelijks dat we onderhoud moeten plegen op een vloer die door Frans zijn vader of opa is gelegd. Dit blijft toch altijd nog erg bijzonder.
 Frans zelf is in 1984 begonnen bij het familie bedrijf en heeft in 1992 in Vianen een winkel geopend. Anno 2022 bestaat het familiebedrijf uit Frans, Ariëtte en Bart Deley. Bart is inmiddels de 4e generatie Deley op de vloer en werkt al 5 jaar fulltime in het bedrijf.

De Showroom van Deley’s Parket kunt u tegenwoordig vinden in Culemborg, hier zijn zij onderdeel van het KICC. (Kennis en Inspiratie Centrum Culemborg). Naast houten vloeren, PVC en laminaat vloeren kunt u hier terecht voor alles op het gebied van vloeren, wanden en raambekleding zoals gordijnen, behang, karpetten, tapijt, giet/smeer vloeren etc.

Heeft u vragen over parket of onze andere producten/diensten? Wilt u onze showroom bezoeken of een prijsopgaaf?

Neem dan gerust contact met Deley's Parket op via het contact formulier.Of bel: 0345-709871 (Dagelijks tussen 8.00 en 18.00 uur). Klik HIER om naar de website van Deley's Parket te gaan en volg ons op Instagram: @deleys_parket  en Facebook: Deley's Parket