Verlening sponsoring TMworks

Geplaatst op 08-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

We zijn verheugd om aan te kondigen dat TMworks haar samenwerking met De Volharding heeft verlengt voor 2024, onze leden kunnen dus blijven genieten van de hoge kwaliteitsproducten die TMworks te bieden heeft inclusief een mooie ledenkorting. Dit jaar zelfs met een verhoogde korting van 10% naar 15%!

TMworks, een merk dat gespecialiseerd is in het maken van custom handgespaakte wielen!

Deze samenwerking geeft onze leden en de bredere fietsgemeenschap toegang tot een ongeëvenaarde expertise op het gebied van wielen, en biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte wielen te produceren die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van elke fietser. Daarbij geeft TMworks ook nog eens 15% korting aan alle volharding leden op hun bestelling! Claim deze korting door jouw bestelling te plaatsen door een mail te sturen via de website van TMworks.

De handgespaakte wielen van TMworks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën. Dit zorgt niet alleen voor optimale prestaties en duurzaamheid, maar ook voor een unieke uitstraling die uw fiets onderscheidt van de rest.

Onze leden kunnen rekenen op een persoonlijke service en ondersteuning bij het bestellen van hun wielset. Dit omvat het kiezen van de juiste materialen, het bepalen van de spaken en het bepalen van de afwerking om een ​​product te produceren dat precies past bij hun stijl en rijervaring. TMworks heeft zowel de optie om standaard configuraties te kiezen of volledig custom configuraties door contact op te nemen via de website.

Klik hier om naar de website van TMworks te gaan en het aanbod in wielen te bekijken.

Volg TMworks ook op Instagram via @TMworks.cc

tmworks-15082022-4021