Verlening sponsoring AMACX Sports Nutrition

Geplaatst op 04-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Als derde sponsorverlenging laat ik u graag weten dat we onze samenwerking met AMACX Sports Nutrition hebben verlengd voor het jaar 2023. AMACX is al jaren een betrouwbare en waardevolle sponsor voor onze vereniging en we zijn blij dat we hun ondersteuning voor nog een jaar kunnen blijven genieten. We kijken uit naar een succesvol seizoen samen met AMACX aan onze zijde. Lees hieronder welke voordelen zij u te bieden hebben!

AMACX logo

UPGRADE YOUR LIMITS

Tweehonderd kilometer fietsen, een triathlon of vijf kilometer hardlopen. Wat jouw sportdoel ook is, Amacx helpt jou over de streep. Met onze sportvoeding helpen we jou om het maximale uit je sportdoelen te halen. Op deze manier ondersteund Amacx ook de Volharding in 2023, zij bieden onze leden top kwaliteit sportvoeding tegen een gunstige prijs.

WAT AMACX UNIEK MAAKT

HOGE KWALITEITSSTANDAARD

Onze producten zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Amacx heeft haar sportvoeding in de afgelopen jaren geoptimaliseerd waarbij is begonnen bij het gemak van de voeding in combinatie met een fijne smaakbeleving, zonder kunstmatige toevoegingen om onze sportvoeding zo neutraal en natuurlijk mogelijk te houden. Daarnaast is er vanuit de wetenschap en topsport gekeken om een ideale mix te vinden tussen wat heeft een topsporter nodig heeft en wat is ook ideaal voor een amateursporter/liefhebber. 

VOOR EN DOOR SPORTERS

Achter Amacx staat een team van sporters, ervaringsdeskundigen en (sport/voedings)wetenschappers.

WAARDERING ONDER GEBRUIKERS

Al 10 jaar hoge waardering onder duizenden sporters.

GETEST DOOR NEDERLANDSE TOPSPORTERS

Continu feedback en ervaring van topsporters. Vanaf 2023 wordt Amacx ook de officiële voedingssponsor van een World Tour Team! Welke ploeg dit is wordt in januari 2023 bekend gemaakt dus houd vooral de social media kanalen van Amacx in de gaten voor de onthulling.

BREDE LIJN SPORTVOEDING

De beste aanvulling op je de dagelijkse voeding, ongeacht wat je doel is. Amacx heeft voor de fanatieke sporter de Turbo lijn, welke een 1:0.8 koolhydraat ratio heeft en daarnaast is de energy line, de donkerblauwe lijn, geoptimaliseerd naar 2:1 ratio producten zodat ook hiermee maximale koolhydraatopname gerealiseerd kan worden. Op die manier is er een brede lijn aan producten waarmee men standaard tot 90 gram koolhydraten komt en met de producten uit de turbo lijn kan je tot wel 120 gram koolhydraten per uur kan komen!

RESULTAATGERICHT

Onze producten verbeteren we naar aanleiding van wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast zijn wij voorstander van enkel toevoegingen in de producten die iets toevoegen, wij voegen geen overbodige vitamines of aminozuren toe aan repen, gels of sportdranken. Een energiereep neem je om energie van te krijgen en niet om de extra toevoegingen, daarom laten we die eruit en dit geldt voor al onze producten.

SPORT DNA

De sportmentaliteit zit in onze genen. Om onze doelen te bereiken, halen we het uiterste uit onszelf. Door continu te innoveren maken wij game-changing sportvoeding, betaalbaar en bereikbaar voor iedere sporter. Onze ambitie is om jou te helpen om je sportdoel te halen. Upgrade your limits met Amacx sportvoeding.

screenshot-2022-11-30-at-14-55-03

Meer informatie en Ledenvoordeel:

Klik HIER om naar de AMACX webshop te gaan en krijg als Volharding lid 20% korting op het gehele assortiment, de kortingscode vind je in je account. Dus doe er dus nu je voordeel mee! 
*De kortingsc
ode is niet hoofdlettergevoelig en moet worden ingevoerd in de winkelmand.

Volg AMACX ook op Instagram: @amacxsportsnutrition en LinkedIn: AMACX Sports Nutrition