Verlenging sponsoring Diftar Group

Geplaatst op 08-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Met trots kondigen wij aan dat Diftar Group zich voor nog een jaar heeft verbonden als sponsor van onze vereniging. Dankzij hun steun zijn wij in staat om onze missie voort te zetten en groei te realiseren in het komende jaar. We zijn dankbaar voor hun blijvende ondersteuning en kijken uit naar een nog grotere samenwerking in 2024.

diftargroup-default-1

Diftar Group: Diftar Data | Diftar Infra | Diftar TS | TwinXS | Diftar Outdoor Products

Diftar Group is niet alleen al lange tijd de hoofdsponsor van De Volharding maar uiteraard houden zij zich ook met andere activiteiten bezig, wat zij precies doen lees je hieronder.

De naam Diftar staat voor gedifferentieerd tarief ofwel: de vervuiler betaald. Ruim 20 jaar geleden zijn we begonnen met het maken van hardware en software voor ondergrondse afvalsystemen. Deze basis is in de loop der jaren doorontwikkeld naar andere concepten zoals fietsverhuursystemen en complete toegangscontrolesystemen op Bouw & Infra projecten waarbij de nadruk ligt op de WKA wetgeving.

Meer informatie:

Klik HIER om naar de website van Diftar Group te gaan en volg Diftar Group ook op Instagram: @diftargroup en LinkedIn: Diftar Group B.V.