Verlenging sponsoring Postillion Hotel Bunnik

Geplaatst op 08-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach
Met trots maken wij bekend dat Postillion Hotel Bunnik ook in 2024 weer als sponsor aan ons verbonden zal zijn. Wij zijn dankbaar voor hun blijvende steun en kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking in het komende jaar. Dank u, Postillion Hotel Bunnik!
Postillion Hotel Bunnik logo

Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland.

Wat niet wil zeggen dat we niet met onze tijd zijn meegegaan. Sinds de opening van onze allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen we voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels acht locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn onze goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken. Simpelweg ‘plug & play’ voor een korte werksessie of productieve meeting op een centrale plek. Ook voor grotere bijeenkomsten en events hebben wij de ruimte en knowhow in huis. Alle Postillion Hotels beschikken over multifunctionele vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen voor beurzen, congressen of meerdaagse conferenties. Een toegewijd team van experts weet precies wat er nodig is voor een geslaagd event. Inclusief culinaire intermezzo’s in onze restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in onze stijlvolle hotelkamers. Deze kennis en kwaliteit heeft geresulteerd in zeven locaties die onderscheiden zijn met hoogst mogelijk keurmerk van de Vergaderkamers. Daarnaast zijn wij er bijzonder trots op dat alle Postillion Hotels door Green Key gewaardeerd zijn met niveau goud voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie:

Klik HIER om naar de website van Postillion Hotels te gaan en volg Postillion Hotels ook op Instagram: @postillionhotels en LinkedIn: Postillion Hotels

Tot slot zal Postillion Hotel Bunnik naast sponsoring van de vereniging ook dit jaar weer de ploegpresentatie hosten, wij mogen hiervoor gebruik maken van de grote zaal. Meer informatie over de ploegpresentatie zal volgen in een latere mededeling.