Verlenging sponsoring Herzog Medical

Geplaatst op 08-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Ook Herzog Medical verlengt haar samenwerking met De Volharding in 2024, zij zullen onze leden dit jaar wederom de kans bieden om tegen gereduceerd tarief recovery producten aan te schaffen, houdt je mail in de gaten over een bestelmoment

Herzog Medical - Sport Compression prevention & recovery, een merk dat gespecialiseerd is in sport compressiekousen en recovery systemen. 

Waarom je herstelkousen moet hebben?
Sport Compressiekousen speciaal voor wielrenners. Voorkom vermoeide benen en herstel aanzienlijk sneller na een koers of training. Door 6 opmeetpunten een perfecte fit gegarandeerd!

Voor wie
Zowel de wedstrijd- als recreatieve fietser heeft veel baat bij het dragen van Herzog compressiekousen. De kousen worden met name voor- en na een training of koers gedragen om het herstel te bevorderen. Maar ook tijdens inspanning hebben fietsers veel baat bij Herzog Compressiekousen. Door het afnemende drukverloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je minder snel verzuurt. Daarnaast is het aan te raden om de kousen te dragen tijdens reizen om opgezette benen voorkomen.

Het effect
De kousen zorgen voor een sneller herstel en minder last van kramp en stijve kuiten. Al deze bevindingen zijn medisch onderbouwd en bewezen. Inmiddels zijn de Herzog Medical Sport Compressiekousen niet meer weg te denken uit het professionele wielerpeloton.

Ledenvoordeel
Als onderdeel van de samenwerking biedt Herzog aan alle Volharding leden een mooie korting voor een paar PRO Sport Compressiekousen, via de nieuwsbrief zal onthult worden wat de deal zal inhouden en hoe jij deze compressiekousen kan bemachtigen dus houd je mail in de gaten!

Herzog logo