Tim den Braber 3e in Lexmond

Geplaatst op 22-04-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Vandaag vond de wielerronde van Lexmond plaats en het was een enerverende wedstrijd van start tot finish. Het parcours lag er nat bij door de regenachtige omstandigheden en de renners moesten alles uit de kast halen om de overwinning te behalen. Maar de derde plaats was zeer bevochten en het was Tim den Braber van Volharding CT die deze positie wist te veroveren. Den Braber liet een indrukwekkende prestatie zien, zijn krachtige sprint in de laatste meters van de race zorgde ervoor dat hij eerder de finishlijn passeerde dan zijn concurrenten.

Den Braber was dan ook erg tevreden met zijn prestatie na afloop van de race. "Ik voelde me sterk vandaag en wist dat ik een goede kans had om een podiumplek te behalen", zei hij. "Het was een zware wedstrijd, maar ik ben blij dat ik mijn team trots heb kunnen maken met deze derde plaats."

De wielerronde van Lexmond was een groot succes en zorgde voor veel spanning en sensatie. Het publiek genoot van de prachtige strijd tussen de renners en kon zien dat de sport nog steeds leeft in Nederland. We kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd en zijn benieuwd welke renners zich dan zullen onderscheiden.

Tim den Braber 3e in Lexmond