Tim den Braber 3e in de Nacht van 's-Gravendeel

Geplaatst op 21-08-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

?‍♂️? Podium Success Alert! ??‍♂️

Wat een geweldige avond vol wielerspektakel tijdens de Nacht van 's-Gravendeel! ??‍♂️ Volharding CT heeft opnieuw geschitterd met een indrukwekkende prestatie en een welverdiende podiumplaats. ??

Met trots delen we dat onze eigen @TimdenBraber een fantastische derde plaats heeft veroverd! ?? Tim heeft laten zien dat doorzettingsvermogen en teamwork echt het verschil maken. ??

Een speciale shoutout gaat naar de onvermoeibare @KlaasMeekma! ? Klaas heeft keihard gewerkt tijdens de hele koers en heeft zichzelf overtroffen in de finale om Tim perfect in positie te brengen. Samen hebben ze bewezen dat samenwerking en opoffering essentieel zijn voor succes. ??

Dit podium is niet alleen een triomf voor Tim en Klaas, maar ook voor het hele Volharding CT-team, dat keer op keer laat zien wat mogelijk is met passie, toewijding en teamwork. ??‍♀️

Dank aan iedereen die heeft meegeleefd, aangemoedigd en bijgedragen aan deze geweldige prestatie. ? Laten we blijven streven naar meer overwinningen en gedenkwaardige momenten op en naast de weg. ??

#VolhardingCT #WielersportPassie #NachtVanSGravendeel #PodiumPrestatie #Teamwork #Wielrennen #PassieVoorFietsen

Tim den Braber 3e in Nacht van 's-Gravensdeel