Postillion Hotel Bunnik x Volharding CT

Geplaatst op 01-08-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Volharding CT is trots op het langdurige partnerschap met @PostillionHotel, al jarenlang onze toegewijde sponsor! ??‍♂️ Postillion faciliteert onze Service Course locatie aldus onze thuisbasis, waar we materiaal opslaan, het wagenpark stallen en onze renners voor en na de koersen verwelkomen. ?

Hun voortdurende steun is essentieel geweest voor ons succes en de groei als team, en we zijn enthousiast over het toekomstperspectief dat ze bieden in de ontwikkeling van de hele ploeg. ? Samen streven we ernaar om een sterkere, meer competitieve ploeg op te bouwen, onze grenzen te verleggen en nieuwe mijlpalen te bereiken in de wielersport! ?

Ontdek het magische verblijf bij Postillion Hotel Bunnik! ✨ Met prachtige kamers, gastvrijheid in overvloed en een locatie dicht bij de stad Utrecht, is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een onvergetelijke ervaring. ? Laat je culinair verwennen in het restaurant en ontspan met een verfrissende wandeling in de omgeving. ?️?‍♂️Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een weekend vol plezier, Postillion Hotel Bunnik biedt alles wat je nodig hebt voor een betoverend verblijf! ?

Kom en ontdek de magie zelf! ? Ook voor alle zakelijke meetings heeft Postillion diverse faciliteiten

https://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik 

#PostillionHotel #Bunnik #Hospitality #RustEnOntspanning#UniekeErvaring #volhardingCT
#Utreg #gratefulsponsorship #cycling #hotel

Postillion 2023