Nieuwe partner Kwakzalver Sports Cosmetics

Geplaatst op 04-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Volharding een nieuwe samenwerking is aangegaan met Kwakzalver Sports Cosmetics, een merk dat gespecialiseerd is sport gerelateerde spier- en huidverzorgingsproducten.

Zelf geven zij de volgende omschrijving over hun bedrijf en visie:

Kwakzalver is ontstaan uit liefde voor sport en de uitdaging om een maximaal gevoel van vrijheid te creëren. Sporten doen we alleen of met elkaar. Samen vormen we een bijzondere Klub mensen met een uitdaging. 

Wij doen er alles aan om sporters te maken van mensen en mensen te maken van sporters. Waarbij we vooral richten op plezier, gemak en genieten. We maken dat gewoon een stukje eenvoudiger. Sporten doen we het liefste met elkaar. Online en offline vind je Klub Kwakzalver; een actieve groep liefhebbers met een overeenkomstige passie voor alles waar Kwakzalver voor staat: vrijheid, avontuur en fitheid. 

Ons doel is onszelf en onze producten telkens te verbeteren en ons aanbod aan te vullen. Wij lanceren een nieuw product pas als het écht goed is en aan al onze strenge eisen voldoet. En je ziet onze passie voor innovatie terug in de nieuwe manieren waarop we jou willen bereiken. Bij Kwakzalver Sports Cosmetics maken wij producten die dagelijks bijdragen aan een gevoel van sport en vrijheid.

Leden voordeel:

Kwakzalver heeft een speciale deal afgegeven voor Volharding leden, namelijk 40% korting op het gehele assortiment! Er zal een nieuwsbrief worden verstuurd waarin kan worden aangegeven wat je zou willen bestellen dus houd je mail in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Hessel Glotzbach - Team Manager Volharding Elite CT.

kwakzalver-sportskwakzalver-cycling-kit-21-hr-450x450-jpg