Nieuwe partner Herzog Medical

Geplaatst op 15-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Wederom een mooie nieuwe partner die zich aansluit bij Volharding!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Volharding een nieuwe samenwerking is aangegaan met Herzog Medical - Sport Compression prevention & recovery, een merk dat gespecialiseerd is in sport compressiekousen en recovery systemen. 

Waarom je herstelkousen moet hebben?
Sport Compressiekousen speciaal voor wielrenners. Voorkom vermoeide benen en herstel aanzienlijk sneller na een koers of training. Door 6 opmeetpunten een perfecte fit gegarandeerd!

Voor wie
Zowel de wedstrijd- als recreatieve fietser heeft veel baat bij het dragen van Herzog compressiekousen. De kousen worden met name voor- en na een training of koers gedragen om het herstel te bevorderen. Maar ook tijdens inspanning hebben fietsers veel baat bij Herzog Compressiekousen. Door het afnemende drukverloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je minder snel verzuurt. Daarnaast is het aan te raden om de kousen te dragen tijdens reizen om opgezette benen voorkomen.

Het effect
De kousen zorgen voor een sneller herstel en minder last van kramp en stijve kuiten. Al deze bevindingen zijn medisch onderbouwd en bewezen. Inmiddels zijn de Herzog Medical Sport Compressiekousen niet meer weg te denken uit het professionele wielerpeloton.

Ledenvoordeel
Als onderdeel van de samenwerking biedt Herzog aan alle Volharding leden een mooie korting voor een paar PRO Sport Compressiekousen, via de nieuwsbrief zal onthult worden wat de deal zal inhouden en hoe jij deze compressiekousen kan bemachtigen dus houd je mail in de gaten!

Herzog logo