Next Up: Zuiderzee ronde

Geplaatst op 07-04-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Zuiderzee Ronde 2023 - Elite Ploeg Volharding CT strijdt voor de overwinning!

Op zaterdag 8 april 2023 vindt de jaarlijkse Zuiderzee Ronde uit de Clubcompetie plaats, een van de meest spectaculaire en uitdagende club-wielerwedstrijden van Nederland. Dit jaar zullen de ogen gericht zijn op de elite ploeg Volharding CT, die zich hebben aangemeld om deel te nemen en gaan voor de overwinning.

De Zuiderzee Ronde is een uitdagende wedstrijd waarin de renners worden uitgedaagd met pittige beklimmingen, snelle afdalingen en onvoorspelbare weersomstandigheden. De 165 kilometer lange route begint en eindigt in het historische stadje Dronten en voert de renners langs prachtige landschappen aan de oevers van de voormalige Zuiderzee.

Volharding CT is een elite ploeg met ervaren en getalenteerde renners die de afgelopen jaren indrukwekkende prestaties hebben geleverd in verschillende wielerwedstrijden. Met sterkte strategieën en teamwork hebben ze zich gevestigd als een succesvolle ploeg in Nederland. En nu gaan ze de uitdaging aan in de Zuiderzee Ronde.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Volharding CT, en ze hebben aangegeven dat ze niets minder dan de overwinning zullen accepteren. Maar ze zullen het niet gemakkelijk krijgen, want er zijn tal van andere sterke ploegen die strijden om de titel. Het belooft een spannende en onvoorspelbare wedstrijd te worden.

Dus kom op zaterdag 8 april 2023 naar Dronten en juich de renners aan tijdens de Zuiderzee Ronde. Mis deze spannende en spectaculaire wedstrijd niet en zie wie er uiteindelijk met de overwinning vandoor gaat.

Aankondiging Zuiderzee 2023