Next Up: Omloop Noordenveld

Geplaatst op 07-06-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Volharding CT klaar voor de uitdaging van de Omloop Noordenveld!

We zijn verheugd om de aankomende wedstrijd aan te kondigen waarin onze getalenteerde renners van Volharding CT zullen uitkomen. Op zondag 11 juni nemen we deel aan de prestigieuze Omloop Noordenveld, een belangrijk evenement binnen de ClubCompetitie. Met een team vol vastberadenheid en ambitie zijn we vastbesloten om ons te laten gelden in deze uitdagende koers.

Laten we eens kennismaken met de helden die Volharding CT zullen vertegenwoordigen tijdens de Omloop Noordenveld:

1. Eelke Nikkels: Een explosieve krachtpatser die bekend staat om zijn snelle acceleraties en indrukwekkende sprintcapaciteiten. Eelke is altijd een gevaarlijke factor in de finale van de wedstrijd.

2. Jesse Sytema: Een allrounder die zich comfortabel voelt op alle terreinen. Jesse is in staat om zich aan te passen aan verschillende raceomstandigheden en heeft een goede koersintelligentie.

3. Klaas Meekma: Een jonge beloftevolle renner met een sterk eindschot die zich snel ontwikkelt. Klaas heeft al indruk gemaakt met zijn prestaties en is vastbesloten om zijn potentieel in deze wedstrijd te laten zien.

4. Max Haaksman: Een ervaren renner met een uitstekend uithoudingsvermogen en een scherp oog voor tactiek. Max weet hoe hij zijn krachten moet verdelen en is een betrouwbare troef in het team

5. Thomas Nieland: Een rouleur pur sang. Thomas beschikt over een indrukwekkende tijdritvaardigheid en kan als geen ander een hoog tempo aanhouden. Hij zal een belangrijke rol spelen in het verdedigen van posities en het controleren van het peloton.

6. Mart van Esterik: Een klimtalent dat moeiteloos de bergen bedwingt maar ook het verschil kan maken op het vlakke. Hij zal zeker voor vuurwerk zorgen!

Samen vormen deze renners een hecht en ambitieus team dat vastbesloten is om Volharding CT te vertegenwoordigen op het hoogste niveau. We zijn ervan overtuigd dat ze hun uiterste best zullen doen om de kleuren van ons team met trots te dragen.

Dus kom ons aanmoedigen tijdens de Omloop Noordenveld op zondag 11 juni! We verwelkomen alle supporters om onze renners langs het parcours te steunen. Laten we samen een onvergetelijke race beleven en onze renners aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen!

Omloop Noordenveld