Next Up: Omloop het Nieuwsblad

Geplaatst op 27-05-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

We zijn verheugd om de spannende aankomende wedstrijd op de agenda van Volharding CT aan te kondigen: Omloop het Nieuwsblad uit de U23 Road Series! Dit prestigieuze evenement zal plaatsvinden op 28-05-2023 met als Start-/finishlocatie: Herzele. Volharding CT, DTM en WV De Adelaar vormen een combinatie ploeg.

Tijdens deze wedstrijd zullen onze getalenteerde renners, Jesse Sytema en Simon den Braber, het opnemen tegen andere opkomende sterren in het U23-peloton. Met hun vastberadenheid, doorzettingsvermogen en uitstekende vaardigheden hebben Jesse en Simon bewezen dat ze klaar zijn om te schitteren op dit podium.

Omloop het Nieuwsblad U23 Road Series belooft een uitdagende en tactische race te worden, waarbij de renners geconfronteerd zullen worden met uitdagende beklimmingen, bochten en kasseistroken. Als Volharding CT zijn we ervan overtuigd dat Jesse en Simon zich volledig zullen inzetten en ons trots zullen maken met hun prestaties.

Kom en moedig onze renners aan terwijl ze de uitdaging aangaan op de wegen van de Omloop het Nieuwsblad U23 Road Series 2023. Laten we samen genieten van een fantastische dag vol wielersport, passie en competitie!

Omloop het Nieuwsblad