Next Up: Omloop der Kempen

Geplaatst op 20-05-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Aanstaande zondag 21 april staat de Omloop der Kempen uit de @TOPcompetitie 2023 op het programma! Op deze bijzondere dag zullen enkele van de meest getalenteerde renners uitkomen voor Volharding CT en de krachten bundelen met WV de IJsselstreek om een onvergetelijk koers te maken.

Volharding CT is verheugd om de deelname van drie sterke renners aan te kondigen. Met hun vaardigheden, vastberadenheid en teamgeest zullen Thomas Nieland, Maurice Zaal en Klaas Meekma de kleuren van Volharding CT vertegenwoordigen en strijden om de overwinning in deze prestigieuze wedstrijd.

Thomas Nieland, bekend om zijn indrukwekkende punch en vastberadenheid, heeft in het verleden al blijk gegeven van zijn klasse op diverse parcoursen. Met zijn doorzettingsvermogen zal hij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de race.

Klaas Meekma, een jonge en explosieve renner zal zijn snelheid en behendigheid inzetten om zijn concurrenten te overtreffen.

Maurice Zaal, een ervaren en getalenteerde renner, zal zijn frisheid, kennis en kracht gebruiken om zichzelf te bewijzen in de wedstrijd.

De Omloop der Kempen is een uitdagende koers die bekendstaat om zijn veeleisende parcours en technische secties. Het belooft een intense en opwindende strijd te worden, waarbij renners tot het uiterste zullen gaan om de overwinning te behalen.

Wij nodigen alle wielerliefhebbers, supporters en enthousiastelingen uit om naar Veldhoven te komen en deze geweldige wedstrijd bij te wonen. Laten we onze renners aanmoedigen en samen genieten van een dag vol spanning en sportiviteit. Volharding CT en WV de IJsselstreek kijken uit naar jullie aanwezigheid op de Omloop der Kempen in de TOPcompetitie 2023. Mis deze unieke gelegenheid niet en beleef samen met ons een onvergetelijke wielerrace!

Omloop der Kempen