Next-Up: NK TT

Geplaatst op 21-06-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat Volharding CT met volle kracht zal deelnemen aan het aankomende Nederlands Kampioenschap tijdrijden in Elspeet. Deze spannende wedstrijd belooft een waar spektakel te worden!

In de categorie elite zonder contract zal de getalenteerde Jannes van Weele onze kleuren vertegenwoordigen. Met zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen heeft Jannes bewezen een formidabele kracht op de tijdritfiets te zijn. We zijn ervan overtuigd dat hij zijn beste prestatie zal neerzetten en zijn naam hoog zal houden in deze uitdagende race tegen de klok.

In de categorie Belofte/U23 zullen alle ogen gericht zijn op Bart van Delden. Met zijn jeugdige energie en indrukwekkende techniek heeft Bart al menig wielrenliefhebber versteld doen staan door winst te behalen op het DK TT dit jaar. We kunnen niet wachten om te zien hoe hij het tegen zijn leeftijdsgenoten zal opnemen en zijn talent zal laten zien op het NK tijdrijden.

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat ook Cesar Beilo deel zal nemen aan deze belangrijke race, in de Volharding-kleuren. Cesar heeft bewezen een geduchte concurrent te zijn en zal ongetwijfeld een geweldige toevoeging zijn aan ons team op het NK tijdrijden.

We roepen al onze supporters op om ons te vergezellen op deze bijzondere dag. Laten we samen Jannes, Bart en Cesar aanmoedigen en hen de aanmoediging geven die ze verdienen tijdens deze intense strijd om het kampioenschap!

NK TT