Next Up: Grote prijs van Geluwe

Geplaatst op 19-06-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Volharding CT zal wederom deelnemen aan de prestigieuze Belgische 1.12 IC 1 Klassieker de Grote prijs van Geluwe! Deze spannende wedstrijd, die plaatsvindt op een vlak parcours, belooft een adembenemend spektakel te worden!

Maak je klaar om je favoriete renners van Volharding CT aan te moedigen, terwijl ze hun grenzen verleggen en alles op alles zetten om de overwinning binnen te halen. Laten we eens kijken naar de mooie line-up van renners die Volharding CT vertegenwoordigen in deze koers:

1. Eelke Nikkels: Een explosieve sprinter met een ongeëvenaard vermogen om te versnellen op de laatste meters van de race.

2. Brain van Marion: Een ervaren klimmer die bekend staat om zijn doorzettingsvermogen en vermogen om bergopwaarts maar ook op het vlakke te vechten.

3. Hugo Heijer: Een andere getalenteerde klimmer die zich als een vis in het water voelt op uitdagende beklimmingen maar ook goed uit de voeten kan op een vlak parcours.

4. Menno van Es: Een geweldige tijdrijder die bekend staat om zijn aerodynamische houding en het vermogen om tegen de klok te vechten.

5. Miguel van Tintelen: Een puncher die uitblinkt in het aanvallen op lastige parcoursen en verrassende demarrages.

6. Thomas Nieland: Een veelzijdige renner die zijn kracht en uithoudingsvermogen inzet als rouleur en een belangrijke rol speelt in het teamwerk.

Deze renners zijn goed voorbereid en vastbesloten om hun vaardigheden te tonen, hun concurrenten uit te dagen en de trofee mee naar huis te nemen. Ze hebben hard getraind en zullen als een hecht team samenwerken om hun doel te bereiken.

We kijken ernaar uit om jullie aanmoedigingen te horen!

Grote Prijs van Geluwe