Koersverslag Omloop van de Houtse Linies 2023, Tim den Braber behaald 4e plaats

Geplaatst op 24-04-2023  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Gisteren vond de zware en regenachtige Omloop van de Houtse Linies plaats, waarbij Volharding CT zich goed wist te handhaven tussen het sterke continentale geweld van Metec, Allinq en VolkersWessels. De renners werden geconfronteerd met een uitdagend parcours en onvoorspelbaar weer, maar desondanks werd er hard gestreden om de overwinning.

Tim den Braber van Volharding CT reed een indrukwekkende race en wist naar een knappe 4e plaats te rijden. Zijn teamgenoten Jesse Sytema en Maurice Zaal hebben ook een straffe prestatie geleverd door Tim goed voorin te houden, zodat hij de overstap kon maken naar de kopgroep. Het team toonde grote vechtlust en doorzettingsvermogen gedurende de hele koers.

Helaas kende het team ook enige pech, aangezien renners Thomas Nieland, Klaas Meekma en Eelke Nikkels de koers moesten verlaten vanwege mechanisch defect en valpartijen. Ondanks deze tegenslagen wist Volharding CT zich staande te houden en te strijden voor een topresultaat.

Al met al was het een enerverende wedstrijd, waarbij de renners zich volledig hebben gegeven en het uiterste uit zichzelf hebben gehaald. Volharding CT kan trots zijn op hun prestaties en de teamgeest die zij hebben laten zien, zelfs in deze moeilijke omstandigheden. We kijken uit naar de volgende wedstrijd en de strijd die dan weer zal losbarsten.

Houtse Linies 4e 2023