Deal Ekoï helmen/brillen voor Volharding leden

Geplaatst op 09-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Het zal velen niet ontgaan zijn dat de Volharding Elite ploeg met Ekoï helmen en brillen rijdt dit jaar, dit is voortgekomen uit onze samenwerking die wij met Ekoï hebben. Een aantal amateurs hebben al een Ekoï helm en bril kunnen bestellen, maar nu is het voor alle Volharding clubleden mogelijk om van deze samenwerking gebruik te kunnen maken. Ekoï heeft een mooie deal voor de vereniging opgezet waarbij leden een helm en/of bril kunnen bestellen met een mooie korting. (Alleen een helm is ook mogelijk) 

Houd je mail in de gaten voor de nieuwsbrief waarin wordt aangegeven hoe je jouw bestelling kan plaatsen. Je kan tot donderdag 13 april 2023 bestellen.

Nieuw model helm

Er heeft een wijziging plaatsgevonden in de helm die Ekoï aan de Volharding zal aanbieden, dit zal namelijk de nieuwe Ekoï Gara MIPS worden. Zelf schrijven zij het volgende over deze helm:

De nieuwe Ekoï Gara MIPS ultralichte helm is ontworpen met 5 doelstellingen voor ogen: bescherming, comfort, gewicht, ventilatie, design.

De bescherming blijft het belangrijkste van een helm en het model Ekoï Gara moet doeltreffend beschermen in geval van een val. Wij hebben de helm versterkt bij zijwaartse impacten (de gevaarlijkste), het model geoptimaliseerd met een vorm die aangepast is aan een betere bescherming tegen rotsen, en het MIPS AIR® systeem toegevoegd.

Het comfort is ook van het grootste belang, want onze profteams dragen de helm vrijwel elke dag, of het nu om racen of trainen gaat, de 3 maten van het model maken het mogelijk dat de helm nauw op de schedel aansluit.

De lichtheid is essentieel, of het nu is voor de 293 profatleten van Ekoï die de helm in 2022 dragen of voor onze klanten. Een goede helm voelt u bina niet.

De 20 luchtopeningen van deze helm zorgen voor een luchtstroom, zelfs bij de hoogste temperaturen. Terwijl dezelfde mate van aerodynamica behouden wordt als bij de AR14.

Hij is ontworpen in Italië in overleg met enkele van onze profrenners en onze Ekoi ontwerpers.

Hij is goedgekeurd door de profploegen ISRAEL PREMIER TECH / LOTTO SOUDAL / COFIDIS / ARKEA SAMSIC / EUSKALTEL EUSKADI / BURGOS BH en Volharding CTdus zijn wij er zeker van dat wij u één van de beste helmen ter wereld kunnen aanbieden.

Onderstaand een impressie van de helm die wordt aangeboden:

casque-ekoi-gara-blanc-mips casque-ekoi-gara-blanc-mips-jpg-2

Brillen

Er worden twee type brillen aangeboden door Ekoï, de Premium 80 en de Premium 70, beide zijn uitgevoerd in wit. De glazen zijn PH1-3, oftewel de glazen kleuren mee met de hoeveelheid licht.

Onderstaand een impressie van de brillen die worden aangeboden:

 

glasses-ekoi-premium-80-pro-white-revo-red lunettes-ekoi-premium-70-ltd-blanc-ph-cat-1-3

 

Pak als lid nu je voordeel en bestel snel een mooie Ekoï helm en bril!