De GP Competitie 2017 zit erop!

Geplaatst op 31-05-2017  -  Categorie: Nedereindse Berg

De GP Competitie 2017 zit erop!

Gisteren werd de vijfde GP gereden, de GP 2wielerspecialist Driebergen/Specialized. Net als bij de voorgaande GP's was het met zo'n 120 renners prettig druk op de Berg en werd er hard voor de ereplaatsen gestreden. Misschien zelfs nog wel harder, want het was de laatste wedstrijd in de GP-reeks en dus de laatste kans om nog te stijgen in het klassement. Bovendien waren er weer mooie prijzen te winnen, ditmaal beschikbaar gesteld door Mark en Frank Sikking van 2wielerspecialist Driebergen.

Bij de A-renners ging de overwinning naar Jasper Verkuijl, voor Imo de Pruyssenaere en Chris de Rijk. Bij de B's was Jean Paul Haaksman de beste voor Koen van Cuijck en Angelo Verhagen. Bij de C-renners won Andre van der Lee voor Johan Janszen en Marcel Verhagen. Alle drie de winnaars kregen een mooie Specialized-helm mee naar huis.

Aangezien dit de laatste GP was werden na afloop ook de eindklassementen opgemaakt. De winnaars kregen een mooie trui van 2wielerspecialist Driebergen uitgereikt en de tien beste A's, de tien beste B's en de vijf beste C-renners mochten een goedgevulde envelop in ontvangst nemen. Het prijzenschema lag bij de GP Competitie 2017 sowieso een stuk hoger dan bij de gemiddelde amateurkoers!

Eindklassementen GP Competitie 2017

A-renners
1. Elias de Bruijne
2. Imo de Pruyssenaere
3. Jorre van der Bij
4. Josua Brouwer
5. Martijn Broekman
6. Arnoud Witsenburg
7. Thymen Arensman
8. Christiaan de Rijk
9. Roeland Mennink
10. Dirk Tonen

B-renners
1. Miguel Verhagen
2. Angelo Verhagen
3. Rudolf Amersfoort
4. Arjan Molenaar
5. Koen van Cuijck
6. Mohamed Rayes
7. Peter Temmink
8. Bert Vossebelt
9. Ruud Breuker
10. Jean Paul Haaksman

C-renners
1. Marcel Verhagen
2. Jan Nieuwenhuysen
3. Cees van Wijk
4. Johan Janszen
5. Wim Sluis

We kijken met trots en plezier terug op vijf prachtige wedstrijden en hopen dat alle deelnemers en toeschouwers er net zo van genoten hebben als wijzelf. Onze grote dank gaat uit naar de sponsoren van de Volharding die dit mogelijk hebben gemaakt.

Momenteel kijken wij alweer naar mogelijkheden om een nieuwe wedstrijdreeks te organiseren. Houd de website en Facebook dus in de gaten!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 1 person, standing and indoor
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and shoes