Bestellen clubkleding 2023

Geplaatst op 22-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Bestellen clubkleding

Vanaf vandaag is het mogelijk om de Volharding clubkleding voor 2023 te bestellen in de webshop van Kalas Sportswear. De webshop is tot en met 06-12-2022 geopend, let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat de kleding vóór dinsdag 6 december, 23:59 uur besteld is.

 

 

 
webshop-login
 

Belangrijke informatie

Eenmaal ingelogd ga naar de menu-items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Er verschijnt een uitklapmenu waarin een kleding categorie kan worden gekozen.

 
kalas-webshop-menu
 

Let op! Alle categorieën waar de tekst 'CUSTOM' achter staat zijn de artikelen die in eigen design van de Volharding worden geleverd. Houd er rekening mee dat de producten van uw bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden.

 

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 4-9 weken lopen.

 
webshop-levertijd
 
 
 

Afleveradres

Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kan het gewenste afleveradres ingevuld worden. Hierbij is het mogelijk om de kleding aan huis af te leveren (+€6,90) of bij de club (gratis).

 
webshop-levering
 
 

Veel plezier bij het bestellen van de kleding! Mochten er na het lezen van deze mail nog vragen zijn, neem dan contact op met de klantenservice van kalas via onderstaande gegevens:

Petra Wieringa: agnireiw.artep.[antispam].@kalas.nl of + 31 6 42 07 95 48

kalas-header