Aankondiging sponsoring Ride Magazine

Geplaatst op 07-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Nieuwe sponsor!

Jawel, er is nog een nieuwe sponsor die zich heeft aangesloten als partner bij de Volharding, namelijk: 
Ride Magazine, in dit bericht lees je waar zij zich mee bezig houden en wat ze voor jou kunnen betekenen. Speciale dank aan Volharding lid en oprichter van Ride Magazine, Rodrick de Munnik voor deze bijdrage.

ride-logo-2020-zwart-728-350-1024x492-1024x-png
 

RIDE MAGAZINE : VOOR TOERFIETSER EN TOURWINNAAR

Wij zijn RIDE. Een wielermagazine dat het plezier van de sport belicht. Weg van de waan van de dag, meer rust en ruimte voor achtergrond, lekker lezen en een nog beter beeld van de sport.

OVER RIDE

RIDE is het nieuwe platform van WielerFlits. Waar WielerFlits zich richt op het dagelijkse nieuws uit de koers, belicht RIDE het plezier van het wielrennen.

Met RIDE slaan we een brug tussen naar wielrennen kijken en aan wielrennen doen. We willen inspireren, informeren en enthousiasmeren, zodat je een beter begrip hebt van de sport en er daardoor veel meer plezier aan beleeft.

Weg van de waan van de dag, meer rust en ruimte voor achtergrond, lekker lezen en een nog beter beeld van de sport, dat is RIDE. Met plek voor mooie fotografie, diepgang, de techniek van de wielersport en het materiaal van de renners krijg je een exclusieve toegang tot de mooiste sport op aarde.

VIER KEER PER JAAR

RIDE wordt gemaakt door gepassioneerde schrijvers en fotografen, die hun sporen in de sport hebben verdiend. Zo weet je zeker, iedereen die van het wielrennen houdt, houdt van RIDE. Voor toerfietser en Tourwinnaar.

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele RIDE hoeft te missen. Neem dan nu een abonnement door HIERte klikken en krijg iedere editie vanzelf in de brievenbus. 

 

Het RIDE winternummer is nu verkrijgbaar!

De nieuwe RIDE is maar liefst 172 pagina’s dik. Ideaal om cadeau te geven tijdens de feestdagen! Want met de nieuwe RIDE doe je iedere wielerliefhebber een plezier. Bestel hier de winter-editie

ride-winter-shop-2