Aankondiging sponsoring Trek Utrecht

Geplaatst op 05-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach

Nieuwe sponsor!

Goed nieuws, De Volharding heeft er een nieuwe partner bij, namelijk gerenomeerd fietsenwinkel TREK Utrecht! Lees in dit bericht meer over waar TREK Utrecht zich mee bezig houdt en wat zij jou als lid te bieden hebben.

2018-trek-logo-location-utrecht-black

We zijn er voor jou

WIJ MAKEN ALLEEN PRODUCTEN WAAR WE ZELF GEK OP ZIJN, WE GEVEN ONZE KLANTEN ONGELOFEIJK VEEL AANDACHT EN VERANDEREN DE WERELD DOOR MEER MENSEN OP DE FIETS TE KRIJGEN.

Bij Trek Bicycle Utrecht moet je zijn voor de nieuwste producten van Trek en Bontrager, onderhoud en reparatie aan fietsen van alle merken. Het is de beste plek om andere wielrenners in de omgeving te ontmoeten. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum, dichtbij nationaal park Utrechtse Heuvelrug, waar talloze schitterende routes doorheen lopen. Of je nu een wegrenner bent of liever op een mountainbike zit, in dit gebied kom je aan je trekken en onze winkel heeft alles wat je nodig hebt. Ook hebben we een ruim assortiment sportieve en comfortabele e-bikes. Volg ons op Facebook voor meer informatie over onze wekelijkse ritten en clinics en word lid van onze Trek-familie! We kijken er naar uit om met je te fietsen!

Ledenvoordeel

  • Bij het tonen van je Volharding lidmaatschap in de winkel van Trek Utrecht krijgt elk lid 1x per jaar 10% korting op een fiets! 
  • Locatie om groepsritten te starten, voor een tussenstop of om je rit te eindigen.

Meer informatie

Klik HIER om naar de website van Trek Utrecht te gaan en volg Trek ook op Instagram: @trekbikes en LinkedIn: Trek Bicycle