Aankondiging partnership TMworks

Geplaatst op 12-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Gotzbach

Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Volharding een nieuwe samenwerking is aangegaan met TMworks, een merk dat gespecialiseerd is in het maken van custom handgespaakte wielen.

Deze samenwerking zal onze leden en de bredere fietsgemeenschap toegang geven tot een ongeëvenaarde expertise op het gebied van wielen, en biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte wielen te produceren die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van elke fietser. Daarbij geeft TMworks ook nog eens 10% korting aan alle volharding leden op hun bestelling! Claim deze korting door jouw bestelling te plaatsen door een mail te sturen via de website van TMworks.

De handgespaakte wielen van TMworks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën. Dit zorgt niet alleen voor optimale prestaties en duurzaamheid, maar ook voor een unieke uitstraling die uw fiets onderscheidt van de rest.

Onze leden kunnen rekenen op een persoonlijke service en ondersteuning bij het bestellen van hun wielset. Dit omvat het kiezen van de juiste materialen, het bepalen van de spaken en het bepalen van de afwerking om een ​​product te produceren dat precies past bij hun stijl en rijervaring. TMworks heeft zowel de optie om standaard configuraties te kiezen of volledig custom configuraties door contact op te nemen via de website.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met TMworks en zijn verheugd om onze leden en de fietsgemeenschap een nieuwe dimensie van fietsen te bieden. Klik hier om naar de website van TMworks te gaan en het aanbod in wielen te bekijken.

Volg TMworks ook op Instagram via @TMworks.cc

Met vriendelijke groet,

Hessel Glotzbach - Team Manager Volharding Elite CT.

tmworks-15082022-4021