2e bestelronde clubkleding 2023

Geplaatst op 10-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hessel Glotzbach
 

Passen & Bestellen clubkleding

Het is deze maand nogmaals mogelijk om de Volharding clubkleding te bestellen in de webshop van Kalas Sportswear. De webshop is van 07-01-2023 tot en met  07-02-2023 geopend, let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat de kleding vóór dinsdag 07-02-2023, 23:59 uur besteld is.

LET OP: Op vrijdag 03-02-2023 van 19:00 - 21:00 is er een nog een pasmoment op de Nedeindseberg gepland, mocht je het eerste pasmoment gemist hebben dan raden we aan om naar dit pasmoment te komen.

 

Inloggen op de webshop

Klik hier om rechtstreeks in te loggen op de webshop. Er kan alleen inlogt worden op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord.

Wachtwoord: uwtc321

 

*Werkt bovenstaande link niet? 
Kopieer dan onderstaande link en plak deze in uw browser. 
https://myshop.kalaswear.eu/UWTCdeVolharding

webshop-login
 

Belangrijke informatie

Eenmaal ingelogd ga naar de menu-items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Er verschijnt een uitklapmenu waarin een kleding categorie kan worden gekozen.

 
 
kalas-webshop-menu
 

Let op! Alle categorieën waar de tekst 'CUSTOM' achter staat zijn de artikelen die in eigen design van de Volharding worden geleverd. Houd er rekening mee dat de producten van uw bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden.

 

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 4-9 weken lopen.

 
webshop-levertijd
 
 
 

Afleveradres

Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kan het gewenste afleveradres ingevuld worden. Hierbij is het mogelijk om de kleding aan huis af te leveren (+€6,90) of bij de club (gratis).

 
webshop-levering
 
 

Veel plezier bij het bestellen van de kleding! Mochten er na het lezen van deze mail nog vragen zijn, neem dan contact op met de klantenservice van kalas via onderstaande gegevens: 

Petra Wieringa: agnireiw.artep.[antispam].@kalas.nl of + 31 6 42 07 95 48

kalas-header