website-logo-2019
UWTC de Volharding

Zechsal Pure Magnesium

Als renners weten we er alles van: spierpijn en spierspanning. Het enige wat je dan wilt, is dat je spieren zo snel mogelijk weer herstellen. De producten uit de Zechsallsport-lijn van Zechsal helpen je hierbij. Het houdt je spieren soepel, zorgt voor snel herstel (ook bij blessures) en is je eerste hulp bij kramp.

Voordelen van magnesium

Het is klinisch bewezen dat mensen die intensief sporten een grotere magnesiumbehoefte hebben. Magnesium is betrokken bij veel processen die de spierfunctie beïnvloeden, zoals de zuurstofopname en de productie van energie. Zo komt ATP, de belangrijkste bron van energie op cellulair niveau pas beschikbaar als het is gebonden aan een magnesium-ion. Een extra dosis magnesium voor de prestatie levert met name duursporters significant voordeel op. Door het vrij beschikbare magnesium in het lichaam te verhogen blijft de zuurstofopname en het energieverbruik langer op peil en treedt er minder snel verzuring op. Ook is gebleken dat magnesium gedurende de competitie stress verminderd waardoor een optimale mentale focus mogelijk is. 

Zechsallsport

De Zechsallsport-producten bevatten de werkzame stof magnesiumchloride (MgCl2), de lichaamseigen vorm van magnesium. Het heeft daardoor een hoge biologische beschikbaarheid, dat nog eens extra wordt versterkt door het magnesium transdermaal (via de huid) op te nemen. Deze eigenschappen, en de hoge concentratie, maakt Zechsallasport uitermate geschikt voor beter herstel van de spieren na inspanning en een versnelde afvoer van melkzuur en andere opgehoopte afvalstoffen.

banner-zechsallsport

Als Volharding-lid ontvang je korting op het productaanbod van Zechsal. Een overzicht van de kortingen is te vinden in het ledendeel.

 

remcograsman

 


 

DiftarGroup 465 278 mono
Tacx 465 278 mono
Postillion 465 278 mono
logo-oost-bw 2
Duursport 465 278 mono
ganspoort-465-278-mono