website-logo-2019
website-banner-drieluik

Artivelo

Sinds 2018 is Artivelo de leverancier van de clubkleding en dat zal in 2019 worden voortgezet, waarbij een speciale kledinglijn beschkbaar is voor alle leden in een Elite-collectie (basislijn) en de Pro-collectie.

Als Volharding-lid ontvang je naast een gratis set clubkleding ook korting op de Volharding-kledinglijn van Artivelo. Een overzicht van de kortingen is te vinden in het ledendeel.

Artivelo BikeDock

Naast een eigen kledinglijn produceert Artivelo ook de Artivelo BikedockDe BikeDock is ontstaan door een innovatieve samenwerking tussen ervaren mensen uit de wielersport. Eén van hen is voormalig eliterenner Oscar Verheul. Tijdens en na zijn fietsloopbaan dacht hij na over gebruiksgemak van alledaagse dingen en het efficiënt inrichten van beschikbare ruimte.

Bijvoorbeeld het organiseren en ophangen van je racefiets en fietsaccessoires. Design en duurzaamheid stonden daarbij telkens centraal. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Artivelo BikeDock. Ontworpen in samenwerking met mensen uit de wielersport en deskundigen uit de industrie. Om het ophangen van je fiets / racefiets en spullen mooier, makkelijker en leuker te maken.

artivelo-bikedock

 


 

DiftarGroup 465 278 mono
ganspoort-465-278-mono
logo-oost-bw 2
ddk-mono
duic-logo-2019-bw
Tacx 465 278 mono
Duursport 465 278 mono
Wielerschool.nu 465 278 mono
multipaint-bw
zechsallsport-logo-cmyk
Postillion 465 278 mono