UW&TC De Volharding   Logo White

Nieuws Beloften/Elite

Dubbelslag bij NCK 2017 voor UWTC de Volharding

Datum: 30 september 2017  -  Categorie: Beloften/Elite
De dubbel is binnen. Zowel de A ploeg als de B ploeg hebben het NCK kampioenschap binnengehaald. B ploeg Junioren is Minne Verboom, Alex Molenaar, Mathijs de Leng en Jeroen van Krimpen. A ploeg is Luuc Bugter, Jarno...

Sterke ploeg aan de start bij NCK Elite

Datum: 30 september 2017  -  Categorie: Beloften/Elite
De Volharding A ploeg op het NCK aan het warm rijden. Luuc Bugter, Jos van Emden, Jarno Gmelich Meijling, Wilco Kelderman, Marten Kooistra, Mitchell Mulhern.

De Volharding koerst zichtbaar in Trofee Van Oost-Vlaanderen

Datum: 23 juni 2017  -  Categorie: Beloften/Elite  -  Auteur: Sjors Beukeboom
POLLARE/BAVEGEM – Vijf renners onder de 23 jaar van De Volharding stonden in het tweede weekend van mei aan de start van de tweedaagse Trofee Van Oost-Vlaanderen. Zaterdag werd er gekoerst in Pollare, zondag i...

Nijssen en Kelderman in de top 10 Wattmeister Challenge

Datum: 22 juni 2017  -  Categorie: Beloften/Elite
Gisteren werd in Amsterdam de laatste reguliere Wattmeister challenge gehouden. Een groot aantal renners mocht nog een keer de strijd aangaan voor een plek in de finale van 5 juli. Drie mannen kregen het voor elkaar o...

20170304 UWTC De Volharding Elite Topcompetitie Ster van Zwolle

Beloften/Elite

De vele Beloften en Elite renners die bij de Volharding rijden kunnen volmondig onderschrijven dat De Volharding een dermate groot programma biedt dat iedereen voldoende wedstrijden van zijn eigen niveau kan rijden om te groeien als renner.


De Beloften en Elite renners krijgen dan ook een programma aangeboden van zowel Nationale als Internationale wedstrijden. Doordat er veel (inter)nationale wedstrijden op onze kalender staan zijn wij in staat om iedere renner die wedstrijden aan te bieden die er voor zorgen dat er iedere keer weer een stap gemaakt kan worden.

In de maanden januari en februari (afhankelijk van het weer) rijden we gezamenlijke duurtrainingen.Verder in het seizoen worden er alleen nog tijdrittrainingen gegeven. Natuurlijk gaan de Beloften en Elite renners ook op trainingskamp waarbij naast inspanning ook aandacht is voor ontspanning.

Het programma van de Beloften en Elite renners ziet er als volgt uit:

 

Topcompetitie

De Topcompetitie is een klassement over een reeks Nederlandse wielerklassiekers. In 2017 strijden maar liefst 17 vaste Nederlandse teams in 8 zware koersen om de dag- en eindwinst. Tevens zal er in iedere koers plek zijn voor 3 wildcards voor Nederlandse clubs. Dit alles met een gegarandeerd profcontract in het verschiet bij de Pro Continentale formatie Roompot Nederlandse Loterij.

Naast de oranje leiderstrui is er ook een witte trui voor de beste jongere / U23, die daarmee een stagecontract verdient bij Team Lotto NL Jumbo. Maar er is ook een blauwe trui, de bergtrui en de Wattmeister trui. De bergtrui spreekt voor zich. De blauwe trui is voor de beste clubrenner die daarmee een Prof-B contract verdient bij het “Rotterdamse” continentale team, Delta Cycling. De Wattmeister is de renner die in 2017 het hoogste wattage/kg wegzet op een smart trainer. Deze renner mag stage gaan lopen bij Katusha Alpecin. 5 juli zullen Kenny Nijssen en Martin Kelderman van UW&TC de Volharding in de finale van de Wattmeister Challenge er alles aan doen om deze stageplaats te bemachtigen.

CENTRIC Club competitie 

  • o.a. Omloop van de Veenkoloniën, Zuid Hollandse Eilanden Tour, Parel van de Veluwe, Omloop Hoeckse Waard, etc.

Nationale Eendaagse wedstrijden:

  • o.a. Ronde van Zuid Holland, Ronde van Midden Nederland

 

20160806 Hel van Voerendaal

Meer informatie kun je krijgen bij: 

Wim Sluis, 030 656 26 00

Wellicht tot ziens bij UW & TC de Volharding!

 


 

CyclingWeb.nl 465 278 mono
Postillion 465 278 mono
wilton-465-278-mono
Tacx 465 278 mono
DiftarGroup 465 278 mono
Wielerschool.nu 465 278 mono
Hitachi 465 278 mono
Duursport 465 278 mono
ddk-mono
blue-bike-465-278-mono
MultiPaint 465 278 mono
ganspoort-465-278-mono
unbranded
Bast 465 278 mono
2Wielerspecialist 465 278 mono